Een flexibel familie bedrijf

1989 – 16 Januari Vers-Nederland ziet het daglicht doordat Bert Benjamins
(oprichter/eigenaar) de uitdaging aan gaat om voor zichzelf beginnen met de
verkoop van aardappelen, groenten en fruit en na enkele jaren te hebben gewerkt
bij een  groothandel, import/export bedrijfin AGF (aardappelen, groenten en fruit).

Enkele maanden na de start van de groothandels activiteiten overwoog Bert om een 
groentesnijbedrijf erbij op te zetten doordat er meerdere malen door bestaande en
potentiële nieuwe klanten werd gevraagd om gesneden groenten.

Na enkele weken werd er toch besloten om een groentesnijbedrijf te beginnen na de aanhoudende vraag, en werd er naar een locatie gezocht om dit te realiseren, enkele dagen later kwam er een locatie twee panden verder op leeg te staan en die kans pakte Bert met beide handen aan en na wat aanpassingen was Bert ook klaar voor de vraag naar gesneden groenten en fruit.

1995 – Door de toenemende groei en succes van Vers-Nederland was de huidige locatie in Emmen te klein geworden en werd er gekeken na een grotere locatie na een tijd kwam Bert erachter dat er een locatie in Schoonebeek leeg stond met 3 ruime koelcellen, productie ruimte en een grote loods om alle bestellingen te kunnen verzamelen, klaarzetten en te verladen perfect dacht Bert alles onder 1 dak en weer klaar voor de toekomst.

2001 – De productie van vers gesneden groenten en fruit groeit flink uit door toenemende vraag van bestaande maar ook vooral nieuwe klanten waardoor er besloten werd om de productie ruimte te vergroten. De daarop volgende jaren blijft de productie flink groeien waardoor er nog meer energie in de productie van groenten en fruit wordt gestopt door uitbreiding van zowel de ruimte als de machines.

2020 – Wederom is vanwege de groei behoefte aan meer ruimte. Toevallig kwam er een bedrijfspand met aanliggende grond te koop schuin tegen over onze huidige locatie. In oktober 2020 werd dit pand aangekocht. Op de bijbehorende grond gaan we een nieuw pand realiseren. Bert en Werner (zoon van Bert) zijn nu druk bezig met de voorbereidingen van dit nieuwbouw project. Wanneer dit gerealiseerd is zijn we wederom klaar voor de toekomst.

Onze klanten

Copyright © 2020 Groothandelsonderneming Vers-Ned | Ontwikkeld door Forcys Computers & IT Specialist

Scroll naar boven
Scroll naar top